• (1)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Game cover

Death Rally

Platform iconDOS 1996 Arcade Racing

Battle to the death with cars in the deadliest races you've ever seen on your personal computer! Upgrade your vehicles with the money you win and if you're really good, face off against Duke Nukem himself!

Game published on 01.12.2006 by Coreus

Editor rating
5
User rating (33 votes)
5.4

Rate this game

Rap sheet

 • Screenshots (13)
 • Review (1)
 • Compability
 • Download
 • Comments
 • Screenshot(s) (13)


  Skjermbilde fra Death RallySkjermbilde fra Death RallySkjermbilde fra Death RallySkjermbilde fra Death RallySkjermbilde fra Death RallyIt's showdown! Den onde adversarien må bekjempes skal du ha sjanse om å klare spillet.Bilen til den vanskeligste motstanderen er spesiell. Orange og med heftig skyts.Sistebanen er The Arena.Tar du ut alle motstanderne i et løp, blir djevelen i det motoriserte helsikke glad og gir deg rikelig belønning.Av og til tilbyr en nokså merkelig karakter deg å plukke opp noen tabletter og komme først til målstreken. Gevinsten? En heftig slump penger.Stadig stigende på rankingen.Å holde bilen i god stand er alfa og omega. Uten noen skiftnøkler før løpet, er du kjørt - bokstavelig talt.Å plukke opp tabletter er en lukrativ og genial måte å tjene noen ekstra penger til garasjen din. Dog, hva tablettene egentlig inneholdt er det ingen som vet.

  Game video


  There is currently no video attached. If you have one, contact us and we'll add it!

  Download


  Buy this game from Good Old Games (gog.com)

  You need to login to display files for backup.

  Game compability


  Review


  Hvis du tror du er den tøffeste gutten i gata, kan du tro om igjen. Death Rally lærer deg fort at alt du måtte ha lært om bilkjøring ikke er sant. Her gjelder ingen lover, politi kan du glemme. Her er det penger, våpen og heftige biler som gjelder. Velkommen til undergrunnens racemiljø, Death Rally!

  Du starter i nybegynnerligaen, med en enkel boble uten noen former for ekstrautstyr - akkurat nok til å nå målstreken i live. For løpene er ingen enkel og ufarlig affære. Motstanderne dine kan, på samme måte som deg, lade opp med våpen, miner og andre ufyselige varer som kan gjøre ditt liv uhyggelig og svært kort på banen. Her gjelder det å være taktisk fra ende til annen, noe du fort kommer til å skjønne.

  Hvert løp foregår med fire spillere, hvorav disse er deg og tre motstandere fra samme del av tabellen som du ligger i. Etterhvert som du vinner løp og turneringer tjener du penger nok til å oppgradere hermetikkboksen du liker å kalle en bil. Ting som hjul for bedre styring, motor for økt ytelse og bedre rustning rundt bilen er noe av det lovlige du kan kjøpe. Det leder oss over til "undergrunnen" av Death Rally. På det ulovlige markedet kan du få tak i ting som rakettbensin som øker hastigheten din, pigger som gjør ethvert møte med din bil ubehagelig, miner for den ekstra krydrede opplevelsen og sabotasje som naturlig nok involverer at de "fikser litt" på motstanderne dine.

  Death Rally er et racing spill sett ovenfra, med en grafikk og flyt som virkelig fungerer. Selv om den bærer preg av å være pikselert, gjør den det likevel bra med å levere en god opplevelse på din jakt opp mot den øverste plasseringen. Her vil du finne utallige baner, utfordrende turnerninger og motstandere, såvel som endel skjulte bonuser og annet snacks.

  Lydsiden er god for både sjangeren og spillet, og øker stemningen i spillets eget univers. Lydeffekter bærer samme preg, og går uaktet hen som gode og uplagsomme.

  Kort sagt er dette et stykke mesterverk i sann Apogee-, og Remedy-stil hvor den gode gamle atmosfæren er beholdt. Det skal mye til for å bli skuffet av lune og harde tilværelsen det å delta i et av verdens tøffeste racemiljøer, nemlig Death Rally. Dette medfører naturlig nok at vi benevner tittelen med vår tunge bemerkelse, "The Golden DOS Spirit" en utmerkelse som er din garanti for en god "DOS Spirit"-opplevelse.
  Score summary
  • icon Graphics : 4
  • icon Sound : 5
  • icon Gameplay : 6
  • icon Story : 3
  • icon Difficulty : N/A
  • icon Learningcurve : N/A

  Link this page:

  Comments