• (0)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Game cover

Wacky Wheels

Platform iconDOS 1994 Arcade Racing

No game description available yet

Game published on 21.12.2009 by Coreus

Editor rating
2
User rating (8 votes)
5.3

Rate this game

Rap sheet

 • Screenshots (37)
 • Review (1)
 • Compability
 • Download
 • Comments
 • Screenshot(s) (37)


  Skjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsSkjermskudd fra Wacky WheelsRacing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.Racing du blir gal av. Wacky Wheels bør kun spilles av de små.

  Game video


  There is currently no video attached. If you have one, contact us and we'll add it!

  Download


  Buy this game from Good Old Games (gog.com)

  You need to login to display files for backup.

  Game compability


  Review


  Mario Kart på PC, bare uten Mario? Bingo! Wacky Wheels var Apogees svar på den populære franchisen fra SNES og overrasket mange små med sin underholdningsverdi, men ble lett oversett av de eldre. Det var kanskje ikke så rart, enormt repetivit og ikke like moro som sin opprinnelse.

  Men det var mange finesser som satte dette racingspillet i tet når det kom til spillbarhet. Både flerspiller lokalt over delt skjerm, og over modem, samt hele 42 baner, 6 spillmodier og 16 forskjellige låtvalg var litt av en salgspakke. I førersetet sitter en av 8 dyr, og du doser rundt en bane i minst 6 runder. Høres det interessant ut? Ikke idag, og heller ikke i 1994.

  Den enkle , dog fruktige, grafikken har ikke aldret spesielt vel. Animasjoner er stakkato og styring er altfor krass. Svinging skjer nesten på en tiøring og det krever kun et par sekunder distraksjon for å komme helt ut av det.

  Rundt på banene er det spredt rundt med blant annet pinnsvin, av alle ting, som fungerer som ammunisjon – av alle ting. Skyt på fienden og få de til å snurre. Ellers finnes det bomber og oljeflekker, og fungerer som man forventer de skal. Bonuslisten er dessverre altfor kort til å gjøre et allerede repetitivt spill interessant.

  Blant spillmodiene er turneringer og enkelløp. Kom på pallplassering for å tjene poeng, og prøv å vinne hele greia. Ingen spesielle moduser eller kjøretøy låses opp hvis du vinner heller, så vi ser ikke poenget. Drit kjedelig, bokstavelig talt.

  Kort og godt noe for de aller minste og krever absolutt ingenting av tenking bak. Arkaderacing har aldri vært så tilstede som her, og det faller tungt, veldig tungt når man vokser fra det faktum at alt som er fargerikt og har dyr i seg er morsomt. En skuffende 2-er.
  Score summary
  • icon Graphics : 2.5
  • icon Sound : 2.5
  • icon Gameplay : 2
  • icon Story : N/A
  • icon Difficulty : 2
  • icon Learningcurve : N/A

  Link this page:

  Comments