Browse previous years

12 Days of Christmas
Day 12
image

Wrath of the Black Manta (1990)

Developer: A.I Co., Ltd - Publisher: Taito Corporation - Year: 1990
23.Dec 2015: Kidnappere plager New York og barna som bor der, og Manta blir kontaktet av sin mester for å rydde opp! Du må finne de kidnappede barna og stoppe kidnapperne.
Day 11
image

Chrono Trigger (1995)

Developer: Square Co., Ltd. - Publisher: Square Co., Ltd. - Year: 1995
22.Dec 2015: Jeg var aldri noe fan av RPG-spill da Super Nintendoen hadde sine glansdager. Enda mindre likte jeg Japanske RPG-spill. I ettertid har jeg derimot fått skikkelig sansen for et realt spill med god historie og mange timer med underholdning. Chrono Trigger er et slikt spill. Her har gutta i Square virkelig klart å hoste opp et spill jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ung.
Day 10
image

EarthBound (1994)

Developer: HAL Laboratory, Inc. - Publisher: Nintendo Co., LTD - Year: 1994
21.Dec 2015: Vi har alle spilt Super Smash Bros. på en eller annen Nintendo-konsoll, og vi kjenner godt til nesten alle de forskjellige karakterene. Noen av dem har man selvfølgelig fått kjennskap til gjennom venner eller andre som kjenner til forhistorien fra spill de spilte og som du ikke hadde. Veldig få kjenner derimot til historien om Ness – gutten fra byen Onett i landet Eagleland.
Day 9
image

Holiday Lemmings '94 (1994)

Developer: DMA Designs - Publisher: Psygnosis Limited - Year: 1994
20.Dec 2015: De er små, de liker å gå i en spesifikk retning (gjerne mot høyre) og det er fortsatt jul. Om det vi skulle peke på en absolutt sannhet så er det at Lemmingsene er tilbake i den største sesongbaserte tittelen i serien sålangt, med så mange farer at de nesten ber om å bli drept.
Day 8
image

Xmas Lemmings 1992 (1992)

Developer: DMA Designs - Publisher: Psygnosis Limited - Year: 1992
19.Dec 2015: Vi er tilbake ett år etter Xmas Lemmings 1991 for å redde flere Lemmings-nisser som har satt seg fast på en eller annen grusom måte. Her er det kun spader, eksplosiver og paraplyer som hjelper!
18.Dec 2015: På starten av 2000-tallet kom spill som Halo, Grand Theft Auto 3, Devil May Cry, Return to Casle Wolfenstein, Baldurs Gate 2, Max Payne og Metal Gear Solid 2. Disse ble dominerende navn på starten av milleniumet, men mellom alle disse lanseringene kom Serious Sam, en tittel som lett kunne ha druknet blandt slike store navn, men slik ble det ikke, Serious Sam smeller fortsatt i fra seg den dag i dag i tittelen Serious Sam 3: BFE.
17.Dec 2015: Sist gang vi så Samus Aran kjempet hun mot “Mother Brain” og reddet galaksen fra total ødeleggelse. Spillet som egenhendig startet en type spill man omtaler som “Metroidvania” var en kultklassiker uten sidestykke. Man trodde lenge at universet var trygg, men neida, mislykkede forskerforsøk skal selvfølgelig sette alt på spill igjen.
16.Dec 2015: Klar for å trene tonnevis med Pokémons i hva som kun kan anses som en internasjonal landeplage? Forbered deg på å tilbringe mye tid i universet alle har hørt om! Frem med hatten det står strategi på og byttehandle med andre spillere for å komme til topps! “Catch 'em all”!
Day 4
image

Kingdom at War (1995)

Developer: Interscan - Publisher: Manaccom Pty Ltd. - Year: 1995
15.Dec 2015: I fantasiens navn kommer det aldri å ta slutt på kongeriker som må nedkjempes, prinsesser som må reddes og tunge baktepper av politikk som må kjemmes. Dagens spill er inget unntak, for her skal vi nemlig alt dette og litt til.
Day 3
image

Xmas Lemmings 1991 (1991)

Developer: DMA Designs - Publisher: Psygnosis Limited - Year: 1991
14.Dec 2015: Det er bare å finne frem fallskjermen, spaden, paraplyen, eksplosivene og stopphanskene. Vi skal nemlig nok en gang bistå hjelpesløse lemmings i å komme seg hjem. Vi har ikke all verdens med tid heller, så la oss hoppe rett i det!
Day 2
image

Pirates! Gold (1993)

Developer: MPS Labs - Publisher: Microprose Software, Inc. - Year: 1993
13.Dec 2015: Hvis du alltid har hatt lyst å seile din egen sjø har mulighetene aldri vært bedre enn idag. Med kompassnålen pekende rett frem og med et skip du helt og holdent har vunnet i sverdkamp bærer det ut i den nye verdenen på jakt etter gull, skoger og lekre guvernørdøtre.
12.Dec 2015: Douglas Quaid husker ingenting av livet sitt, og du skal få han til Mars for å skape luft.