• (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Game cover

Hyper Princess Pitch

Platform iconWindows 2011 Action Arcade Shoot em up

Prinsesse Pitch fikk aldri noen julegaver og tar kampen til Nordpolen for å fortelle Julenissen akkurat hvor misfornøyd hun er i denne shoot 'em up-en.

Game published on 08.12.2011 by Coreus

Editor rating
5.5
User rating (1 votes)
6

Rate this game

Rap sheet

 • Release year: 2011
 • Developer: Remar Games
 • Publisher: Remar Games
 • Game mode: Singleplayer
 • License: Freeware
 • Age rating: 7
 • Visits: 8851
 • Screenshots (16)
 • Review (1)
 • Compability
 • Download
 • Comments
 • Screenshot(s) (16)


  Skjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess PitchSkjermskudd fra Hyper Princess Pitch

  Game video


  There is currently no video attached. If you have one, contact us and we'll add it!

  Download


  You need to login to display files for backup.

  Game compability


  No compability data found
  We have no data on how compatible this title is. Please refer to the list below for emulators on various platforms.

  Review


  Høytiden for gaver, glede og søt musikk er her. De fleste forventer at nissen skal komme susende ned pipa og fylle julesokken med godteri som er langt over statens regulativ for sikkert sukkerinntak. Men hva skjer hvis noen blir avglemt? Det kan prinsessen i dagens luke fortelle oss alt om.

  Hyper Princess Pitch er et nikk til alt som var bedre før. Med høy actionføring, fantastisk øye til små og store detaljer og noen helt episke eksplosjoner er dette 2D-spillet som konsollene i gamle dager aldri så noe til. Flust med fiender, eksplosjoner, våpeneffekter og flyangrep via katelitt. Ja, du hørte riktig, katelitt.

  Ettersom «Princess Pitch» aldri fikk noen julegaver som liten, ønsker hun likegodt at ingen andre får det heller. Med bein kurs til bærer det avgårde til verkstedet på Nordpolen, nærmere bestemt hovedkvarteret til nissen. Her blir det ingen god jul etter at prinsessen har fått sagt sitt - det kan vi love deg!

  Fordelt over fem vanskelighetsgrader skiftes mye av opplevelsen i forhold til hvor vanskelige fiender du møter, men ikke minst hvor harde bosskampene vil være. På det aller vanskeligste er det alle triks ut av ermer og lommer, og krever at du bruker såkalte «counter-moves» for å ta de ned. Belønningen er mer poengsum-multiplikator og hemmeligheter. Hver fullførte vanskelighetsgrad låser opp såkalte «protips» som vil gi deg hint om ting i spillet du sannsynligvis ikke endå har fått med deg. Jo vanskeligere, jo flere avanserte tips får du. For eksempel er det visse betingelser som må være oppfylt for å få den virkelige slutten, ettersom det faktisk er to av dem.

  På samme måte som med animasjoner og grafikken, har gameplay mange små detaljer du bare må finne ut av selv ved spilling. Den velkjente «Konami-koden» har f.eks fått innpass, og enkelte våpen lar deg fjerne fienders prosjektiler. Vi bøyer oss i støvet for dette har Remar Games helt klart lagt mye tankekraft i – og det skinner episk. Daniel Remar, personen bak navnet, står også bak en lang rekke andre velkjente titler som «Hero Core» og ikke minst «Iji». [url=http://www.remar.se/daniel/games.php]Du kan se alt han har laget sålangt her[/url].

  Hyper Princess Pitch er intens action sett ovenfra og ned i 8bits stolthet fra vegg til børse. Her teller kun raske reaksjoner og fenomenet «bullet hell» er absolutt et av stikkordene på de høyere vanskelighetsgradene. Vi savner likevel flere våpen, de fire som er presentert her er litt lite. Ymse bonuser gir riktignok prinsessen litt hjelp på veien.

  Musikken må også nevnes som et stort pluss. Komponert av Niklas Ström i Milkytracker herjer dette 90-talls chiptune-listene til den store gullmedaljen. Det er tungt inspirert av Rock og såkalte «Cracktunes». Resultatet er spenstig, oppløftende og adrenalinbærende. Dette definisjonen på retroglede og lysten til Å SKYTE ALL SLAGS DRIT på skjermen!

  Vi stiller likevel litt spørsmålstegn ved kontrollene. Det er ikke mulig å gå og skyte hver for seg. Du må være vendt den retningen du ønsker å skyte, deretter pepre laus alt du makter. Det er ikke mulig å rygge først og skyte etterpå. Skal du rygge og skyte i retningen du kom fra, må det først skytes og deretter rygge mens skytingen foregår for å holde siktet i den retningen. Det krever tilvenning og gjør ofte at det å komme seg unna tighte situasjoner kan være lettere sagt enn gjort når du faktisk må snu deg mot det du prøver å komme unna, for å så skyte og rygge. Å forklare det med tekst forverrer det endå mer...

  Hyper Princess Pitch er kanskje julen 2011s beste gave. Det spiller på alt man digga fra gamle dager, med action langt oppi halsen. En regelrett eksplosiv innpakning som gjør veldig mye rett. Støtte for gamepad er også her, så det meste er lagt til rette for en perfekt retrostund i sofaen. Dette sparker ræv hvor det konstant «blææstes veggimellom» har aldri en rolig stund. Totalt er det 4 nivåer, eller fem hvis du finner det hemmelige brettet.
  Hvorfor leser du fortsatt dette? «Stekk å blææst drit» for julenissen må dø!

  Andre notater
  [url=http://salkinitzor.bandcamp.com/album/hyper-princess-pitch-soundtrack]Lydsporet kan høres og evnt. kjøpes[/url]. AWESOME!
  Score summary
  • icon Graphics : 6
  • icon Sound : 6
  • icon Gameplay : 5
  • icon Story : 2.5
  • icon Difficulty : 5
  • icon Learningcurve : 3

  Link this page:

  Comments